The Hot Vismordismder - Both Sides Now

Vackert med en Vinterträdgård

Det är så vackert med vinterträdgårdar som är lika fina på vintern som på våren och sommaren, ja det är så härligt när man har planerat hur växterna ska avlösa varandra och att det finns växter året om. Ja det är verkligen vackert tycker jag och det finns så mycket som man kan göra och hitta på. 
Så många olika sätt man kan göra det på och det finns så mycket inspiration att få när man kollar runt och hittar bra saker som man kan göra.
Det är ju också härligt att ha ett uterum som man kan njuta av när det blir lite kallare om man känner att det är för kallt att sitta ute i trädgården men man ännu inte vill sitta helt inne. Ja då är det perfekt med ett uterum som man kan sitta i och ha det skönt i.

Bra att det finns så många bra idéer 

Ja det är väl underbart att det finns så många bra idéer som man kan göra och som gör att man känner att man verkligen kan göra det på ett sätt som man känner att man vill. Och att kunna ha en trädgård som man trivs i och som man känner att man har allt som man behöver, en plats på sommaren och en plats på vintern. Ja i ett uterum så kan man ju göra så mycket för att det ska bli mysigt och att det ska finnas växter och annat som gör att det känns levande och härligt. Ja det är ju underbart när man kan göra det och att det känns som att man vill ha det precis så som man vill. Ja det finns många bra idéer att få och hitta när man kollar runt och ser efter på saker som man kan göra. Ja så kolla in om ni ska skaffa ett uterum.